Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зараз Китай говорить про те, що хоче взяти участь у перемовинах між країнами, які будуть говорити про мирний план переговорів для нас. Ця подія відбудеться у Швейцарії, і Китай хоче приїхати туди. Зараз вони про це думають. Чи дійсно Китай приїде? Чи вплине це дійсно на перебіг війни? І чи готовий Китай воювати з росією?

Так, збори будуть, збереться багато багатеньких людей. Найцікавіше те, що їм байдуже на Україну, вони не хочуть великої війни. Бо розуміють, що, якщо нами не заткнути росію, то вона може йти далі.

Карта брехні говорить про те, що насправді там будуть не про нас говорити, тобто не мирні переговори в інтересах України. Карта Місяця, обману говорить про те, що будуть говорити про деякі обмеження і про те, як їм себе захистити від цього.

Я не бачу, щоб приїхав Китай. Будуть чекати, але я не бачу, щоб він приїхав. Зберуться без нього.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

А представники рф приїдуть офіційно і неофіційно? Може, офіційно скажуть, що не приїхали, а неофіційно вони будуть там перші?

А їх запросять туди? Немає їх там. Щодо них Десятка мечів, тобто неочікувано, може, вони чекають офіційного запрошення, а їм скажуть, що, давайте, ми тут за зачиненими дверима. А хто там офіційно мав би приїхати? медведєв чи лавров? Там подивись на їхні обличчя – уже хочеться плакати. Як із ними можна справи вирішувати?

Неофіційні представники росії чи будуть там? Так, неофіційні можуть там бути. Хоча ні, хоча і цих не запросять. Вони будуть не представники. Я навіть скажу більше. Скажу так, офіційно покажуть якусь одну картинку, а насправді будуть збиратися люди, які мають грошики, і вирішувати, що робити з цим гемороєм, це їхньому бізнесу вже загрожує. От така розмова.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи є загроза для Одеської області з боку Придністров'я.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про небезпеки для Києва і можливий візит Папи Римського.