Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Що буде далі і чого нам очікувати далі? Слухайте, таким чином путін передав вісточку, меседж Європі, що йому на всіх начхати і взагалі байдуже, що вони будуть думати. Хочу, щоб наші друзі з Європи зрозуміли, що ця худоба вважає, що для нього немає ніяких правил. Так, ця худоба вважає, що він може робити все, що він хоче», - стверджує Георгій Біркадзе.

До того ж, констатує він, ми не надто бачили якісь виступи, протести чи демонстрації у росії через ці «вибори» і фальсифікацію результатів, росіяни все це просто схавали. Тому, підкреслює експерт, ми ще раз переконалися, що у цих людей у генетиці бути рабами, у них таке мислення, що їм потрібен цар.

Принагідно він нагадує, що 38% людей у росії живуть нижче прожиткового мінімуму, 32% не мають центрального водопостачання, 35% - газу. За словами експерта, якщо порахувати ці відсотки від 140 мільйонів населення, то це ж величезна кількість людей, і їх влаштовує, що путін уже 25 років за кермом, а життя кращим не стає.

«Ми можемо тільки побажати їм, щоб вони розвалились, я про це мрію. Буду говорити правду, так, це моя мрія. Також я вважаю, що обов'язково буде час, коли в росії буде повстання», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тимошенко розповіла, чому була проти закону про медичну марихуану.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе оцінив ідею відправити французькі війська в Україну.