Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Ми єдині, хто жодного голосу не дали за початок в Україні великого наркобізнесу, який назвали законом про медичну марихуану. Це не закон про медичну марихуану», - зазначає Юлія Тимошенко.

Як пояснює гостя програми, жодна людина у здоровому глузді справді не може бути проти використання в медицині наркотичних засобів, вони і так використовуються, це взагалі не питання. Але цей закон, пояснює вона, словами «медична марихуана» прикриває масштабне вирощування марихуани в Україні, її переробку і реалізацію у кожній аптеці країни.

«Це прямо в законі цьому написано. Експорт-імпорт без обмежень, це наркотрафіки. Це закон про легалізацію наркомафії в Україні. І тому ми єдині, хто не дали жодного голосу за це», - підкреслює Юлія Тимошенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що Україні вдалося успішно відновити роботу портів, відвантаження відбувається, а далі ми відкриємо й інші порти.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про небезпеки для Києва і можливий візит Папи Римського.