Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, на лівобережжі Херсонщини, у Кринках наші бійці тримаються, ворог не може їх витіснити, ведеться контрбатарейна боротьба. На Авдіївському напрямку, додає він, ситуація також складна, але ЗСУ вдається її стабілізувати, вони стримують просування, хоча незначні просування і є.

«Знову ж таки, на цьому і на інших напрямках працював головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сирський, він разом з міністром оборони Умєровим відвідували позиції, ознайомлювались на місці, яка ситуація. І, звичайно, що головнокомандувач вносив відповідні корективи для посилення захисту», - констатує Олександр Мусієнко.

Як стверджує експерт, на окремих відтинках фронту, хоч і не на всіх, ситуація із забезпеченням снарядами покращується. І це, констатує він, надзвичайно важливо, адже артилерія і снаряди відіграють першочергову роль в такому типі війни, яка йде зараз, на тій стадії, коли ми говоримо про оборонну війну.

«Тому арта має працювати і йдеться вже не тільки про те, що потрібні снаряди. Потрібні артилерійські установки, системи, потрібні стволи, які зношуються унаслідок такої високоінтенсивної роботи. Це все нам дуже необхідно, і цьому присвячується ювілейний 20-ий «Рамштайн», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Александрова розповіла, чи будуть представники Китаю та рф на зустрічі у Швейцарії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, навіщо путін фальсифікує результати «виборів».