Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Це акція під вибори?

Так, це от така історія. По-перше, акція під вибори, по-друге, є бойові задачі і щось наворухати на тих територіях, де хлопці лазять зараз, і наворухати не просто так.

У мене склалося інтуїтивне враження, що хлопці вирішили власними силами зробити демілітаризовану зону, різко типу, ага ми зараз оцю територію обмежимо, потримаємо, на цю територію довгий час не зможуть нічого стягувати, і це покращить ситуацію. От якась така в мене була інтуїтивна історія, я зараз на те все дивлюся і розумію, що там є бойові задачі.

У той період, поки «РДК» і легіон «Свобода Росії» будуть знаходитися на території Курської і Білгородської області, чи будуть спати спокійно Сумщина та Харківщина?

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ні, не зовсім, наші навпаки навпаки очікують від них П'ятірку мечів. Тобто наші очікують, і ворог буде задіювати намагання перетягування уваги чимось по П'ятірці мечів, це ДРГ.

Типу ми там їх рухаємо, а вони будуть намагатися нас тут рухати якимись подібними проривами, якимись такими штуками, прощупуванням там, де немає «РДК», «Сибірі» та легіону. Очікується від них П'ятірка мечів. Тим паче, я вже бачу прояв цієї П'ятірки мечів у форматі очікування.

Як повідомляв Знай.ua, Александрова розповіла, чи будуть представники Китаю та рф на зустрічі у Швейцарії.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи є загроза для Одеської області з боку Придністров'я.