Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, насправді про це раніше говорив і керівник ГУР Буданов, що такі дані відсутні. Можливо, міркує він, дійсно просто немає якихось доказів, і це зараз породжує підозри, що пригожин може бути живим.

«Чесно скажу, я цьому не вірю, розуміючи, який путін злий. Приклад можу вам дати, конкретний приклад – Скрипалі, вони собі жили, нікого не чіпали, але він вважав, що потрібно приїхати і отруїти. Його (ред. – путіна) запитав один американський журналіст, чи вміє він прощати, і він сказав: «Звісно, але не все». Я вважаю, що це людина, яка не може пробачити, він завжди такий закомплексований», - розповідає Георгій Біркадзе.

А зі смерті пригожина, нагадує він, пройшло уже більше, ніж пів року, і ми не живемо у кам’яному віці, тому, можливо, у цій ситуації все не так просто і прозоро. За словами експерта, він припускає, що пригожин може бути живим, але дає цьому припущенню не більше 5%.

«Ні, він не почне (ред. – другу революцію, якщо живий). У мене є інформація, що інші військові, які сьогодні не задоволені, готові і будуть починати бунт. І цю інформацію маємо від ГУР», - зазначає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чого нам очікувати після «виборів» путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чи став Залужний уже готовим політиком.