Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

100 років тому революції пройшли Європою, і змінилися політичні еліти в усьому світі. Чи планує кремлівський режим зараз поміняти політичні еліти скрізь по всьому світі?

Хаос. Їхня задача – навести повний хаос. Звісно, їм хотілося би, щоби були їхні люди скрізь, щоби повністю володіли інформацією, контролем, як із білоруссю, але так не буде, абсолютно, так не вийде у них.

На що очікує росія і що отримає по факту цього року?

У росії буде занепад. На них чекає якийсь сильний спад економіки, і вони будуть не знати, як це компенсувати, тому що фінансового вливання зараз, на яке вони розраховували від Китаю, не буде, не буде достатньо підтримки. Отут трошки вони почнуть, і розбіжності у них якісь там, образи один на одного.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тому що те, що зробила росія, достатньо одного-двох кроків для Китаю. Достатньої підтримки не буде, на яку розраховували росіяни, адже Китай хоче контролювати увесь світ, а не щоб росія. Тому росія зіграла свою роль для Китаю. Тепер буде включатися Китай і Схід.

Східні країни зараз будуть об'єднуватися, щоб іти проти Європи. І тут питання за паливо постає, активно оговорюють газ і паливо, зерно – це буде також як золото, ціна зерна буде вища, аніж була. І Україну Китай не хоче повністю нищити, тому що Китай все ж таки бачить Україну як годівницю, тут не вигідно Китаю, щоби абсолютно нищили Україну.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи буде кремль мститися за прорив російських добровольців через кордон.

Також Знай.ua писав про те, що Александрова розповіла, чи будуть представники Китаю та рф на зустрічі у Швейцарії.