Про це вона розповіла на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Смішно, але така статистика, що найбільше у новорічну ніч українці дивилися «Довбуш» і привітання президента. Я таке прочитала», - зазначає Алла Загайкевич.

Як вона розповідає, фільм дійсно став дуже відомим, він є на Netflix, там він найпопулярніший серед українських стрічок, це дійсно успіх і його би можна було показувати на фестивалях, але тут справа в іншому. За словами композиторки, для Олеся Саніна найважливіше було передусім показати цю стрічку на лінії фронту, українцям, нашим глядачам, він повіз фільм у Бахмут, в Авдіївку.

Окрім того, зазначає гостя програми, Саніну як режисеру і їй як композиторці важливо було відчути, чи спрацює цей фільм, Так, констатує вона, фільм вийшов патріотичний, але не в патріотизмі справа, а в тому, наскільки він художній і наскільки може говорити із живим сучасним глядачем.

«Я дуже переживала, я не вірила до кінця, що це спрацює. Ми насправді дуже переживали, наскільки це художній твір, наскільки він є художнім. І потім, коли я почула оплески, якісь там крики у Будинку кіно, я була шокована, чесно, я не чекала. Так, прем’єра була у Будинку кіно. Це були такі відчуття, що від серця відійшло. Я до кінця не вірила, наскільки це людям може подобатись, не подобатись, є емоції, нема емоцій, це було важливо дуже», - розповідає Алла Загайкевич.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сільваші розповів, як перефарбував весь зал для проєкту у синій колір, аби він повністю заполонив людину.

Також Знай.ua писав про те, що Сидоренко розповів, хто такі насправді авангардисти.