Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Коли там 2-3 роки люди пропрацювали, їх потрібно змінювати, я це підтримаю 100%. Чому? Тому що після 3-4 років людина на своєму місці починає будувати схематоз. Цього допустити не можна, тому я вважаю, що такій зміни – це дуже добре. Це перше», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує, як у нас довгий час відбувалася імітація боротьби з олігархами, і тоді навіть ніхто не міг подумати, що такі люди, як Коломойський, опиняться за ґратами, а він же сьогодні дійсно за ґратами, тому зміни на краще.

За словами експерта, найближчим часом ми знову побачимо звільнення у владі, потрібно тільки почекати. Також, додає він, багато кому не подобається, що ця остання ротація не зачепила Єрмака, але це питання до президента, із ким йому подобається працювати, а не до нас, потрібно розбиратися, а не просто говорити, що завгодно.

«Так і робить Володимир Зеленський. Ну, людині приємно і добре працювати з Єрмаком. Тому чого постійно тему качати? Я не розумію. А відповідальний буде Володимир Зеленський, ми же це розуміємо. Навіщо постійно підштовхувати?», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що Захід занадто пізно взявся за росію з її обходом санкцій.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи є ризики нового наступу рф на Харків.