Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що відбувається зараз у білорусі і навіщо мутить воду лукашенко?

білорусь просто ніби поневолена. Не хочуть. Він грає ніби під його (ред. – путіна) дудку, але насправді він не хоче втягувати ні себе, ні людей у війну. Всі оці будуть події, які відбуватися там, це лише росія.

Я казала, що Схід буде зараз підніматися, Ташкент, отам починається. Це для того, щоби підняти, обурити східних хлопців, тому що вони гарячіші серцем і вони активніше будуть битися, ніж росіяни.

Тобто вони хочуть їх сюди загнати?

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Так.

А чи вийде у них це?

Частково так. Молодих, вони більш піддаються впливу, програмуванню. Ну, їх чекає смерть, велика кількість.

Зараз дуже велика загроза для Одеси, Харкова, Києва і великих міст України, Дніпро, Запоріжжя… Які міста вам фонять? Де небезпечно?

Мені не подобається зараз Херсон, от туди вони готуються, у них точно є план ще й в Херсоні активно діяти. Херсонщина. Не знаю, на який період, чи зараз, чи трошечки пізніше. На 6-ий місяць плани показують. Взагалі зараз буде дуже-дуже активно все відбуватися. Одеса, Одещина, я бачу приліт за прильотом, світло буде пропадати. Харків, Харківщина, Дніпро, Київ будуть намагатися бити сильно.

Сумщина, Харківщина з точки зору безпеки?

Немає безпеки взагалі. От якщо можливо, то краще на цей період виїхати. Руйнування будуть дуже великі. Харківщина у мене взагалі ніби сіра. Кривий Ріг, туди ще планують. Сумщину ще жорстокіше будуть обстрілювати. Взагалі такий період, що дуже багато ракет, і будуть вони хімічні і токсичні.

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк розповіла, що зараз в України такий період, що ситуації будуть тільки повторюватися, а от із 24 травня починається світла смуга.

Також Знай.ua писав про те, що Стелла розповіла про плани росіян наступати на Київ.