Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Вони це кажуть для того, щоб підтримати бойовий дух радше у свого народу. Розумієте, їм же ж треба підтримувати армію, їм треба відправляти людей на фронт там, де вони гинуть на всіх напрямках. Угрупування в Україні 400 з чимось тисяч людей, але ж вони гинуть, їх то туди, то сюди перекидають, треба це поповнювати. Треба щось сказати, що ми будемо йти на Київ, треба підтримувати оцю браваду їхню.

У них не буде успіху. Маг – хочуть діяти. Диявол – це така підступна карта, тобто це є маніпуляція щодо того, що ми будемо атакувати. Але це не призведе до перемоги аж ніяким чином. Шістка кубків – це карта минулого, минулих успіхів, те, що було, ностальгія, те, що вони скавчать, як хочуть захопити Київ. Але вони не будуть отримувати успіх з різних причин. Це не тому, що там у них зброї немає, ні. Це, можливо, їхні солдати не мотивовані, не наберуть певну кількість, Київ захищений.

Сказати, що Київ буде окупований знову – ні, ні і ще раз ні. Чи буде окупований Київ? Ні. Четвірка мечів – це карта зупинки активної діяльності. Обстріли будуть, обстріли сильні будуть. Можливо, десь там буде якийсь період без світла, дійсно буде оця інформація розхитувати нерви людям, але окупації Києва не буде. Тут немає навіть наступу.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг попередила про небезпеку обстрілу Одеси в перший тиждень квітня.

Також Знай.ua писав про те, що Александрова розповіла, чи перекриє Україна повітря російським агентам.