Про це він розповів у своєму блозі.

За його словами, ймовірно, ці ж компоненти присутні у тих дронах, які прилітають і по об'єктах на території росії. Адже треба розуміти, пояснює експерт, що по території росії летять саме дрони українського виробництва, а Україна не має замкнутого циклу виробництва всіх комплектувальних деталей та елементів до безпілотників, і тому, звичайно, ми можемо звертатися до Китаю.

«Я в цьому нічого не бачу негативного, я в цьому бачу тільки позитив. Для нас єдиний критерій – це ефективність, все. А хто ще більше може поставити? Хто на сьогодні може більше поставити за такою ціною? Ну, відповідь очевидна, що це Китай, Південно-Східна Азія, де є всі ці технології, де є можливості це закупити. І треба купувати», - стверджує Олександр Мусієнко.

На думку експерта, тут The Wall Street Journal із осудом натякає, що Україна ж не може купувати щось у Китаю. Тим не менш, нагадує він, ми не можемо використовувати західну зброю по території росії, отож, треба викручуватися, альтернатив немає, є Китай, ми повинні себе захищати.

«Взагалі на ринку зброї дуже треба бути прагматичним. Це не місце абсолютно для того, що, ой, а тут дружня країна, а тут не дружня. Треба купувати у всіх. У всіх, у кого є можливість, потрібно купити, якщо є на це кошти, та й усе. Головне – це результат на полі бою. А ось ці всі моменти про те, що, ой, у цих не купуй, ой, цих не підтримуй… Я вам скажу, що тут так не працює», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, чому республіканці затягують із пакетом допомоги Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому важливо продовжувати бити по НПЗ рф, попри позицію США.