«Чикаго» - один із найвідоміших американських мюзиклів, в основі якого – п’єса Морін Даллас Воткінс, вона адаптувала у своєму тексті огляди на кримінальні справи Чикаго протягом 1924 року. У 1975 році виставу адаптували для Бродвею, тоді її одразу номінували на декілька премій «Тоні», а тепер прем’єра відбудеться і в Україні.

Наступні покази – 20, 21 квітня, 23, 24 травня, 26, 27 червня. Це історія про скандали, гріхи, корупцію, славу, пристрасть, кохання і джаз. Окрім неймовірної атмосфери Чикаго 1920-х років, це ще й професійний синтез вокалу, хореографії та акторської майстерності.

«Вважаю, це одна з найцікавіших картин, де зміксовані театр, хроніка і мюзикл водночас. У «Чикаго» йдеться про отримання своєї свободи та здійснення мрії. З музичної точки зору, це один з найскладніших проєктів, який коли-небудь був на сцені театру оперети. В музиці дуже багато ритміки, джазу, перкусії. Також у мюзиклі є хорові ансамблі. Вони не просто співають, а роблять оцінку, підкреслюють другий план думок головний героїв, проживають ситуації. Не будемо розкривати усіх таємниць, але обіцяємо багато несподіванок», - розповів режисер-постановник Богдан Струтинський.

Як повідомляв Знай.ua, Загайкевич розповіла, чому фільм «Довбуш» так вистрілив.

Також Знай.ua писав про те, що Сидоренко розповів, хто такі насправді авангардисти.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще