Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Відповідь Ізраїлю Ірану буде найближчим часом?

Так, але дивіться… Ну, хтось дасть відповідь, тільки це може бути не сам Іран, це може бути там, де у нього виробництво, ось щось на кшталт такого. Ось де має виробництво. Тобто так, хтось дасть, так карти кажуть.

До кінця року реально знищити військовий потенціал Ірану? У якому він взагалі буде в стані?

Так, його (ред. – знищуватимуть), точкові удари плануються. Ну, я хочу сказати, що це за принципом так само, як спостерігається у росії. На Іран санкції накладено? Накладено. Але все одно в нього є щось сильне ще, і навіть щось нове сильне. Тобто він не стоїть на місці, незважаючи на санкції, це те саме, обходяться всі санкції, просто заплющуються очі.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Я ж говорю, немає справедливості, взагалі немає справедливості. Одна велика гра. Знищуватимуть його, так.

росія та Іран зараз найбільші союзники. Ще Північна Корея та Китай. На кого найбільше у перемозі робить ставку Китай? На росію, на Іран чи, можливо, на Північну Корею?

Китай на росію робить ставки? Він уже втомився робити ставки, повне розчарування. Ось увесь час випадає старший аркан Дурень, який каже, що це погане керівництво, погані дії і все, що з цим випливає.

На Іран – так. На Північну Корею – фактично теж, і сюди теж роблять. Але головне – на Іран, там більша карта, там старший аркан.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш повідомила, що росіяни хочуть повністю знищити нашу енергетичну інфраструктуру.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чому республіканці затягують із пакетом допомоги Україні.