Про це вона на каналі «Прогноз».

Там буде багато води, і багато територій буде втрачено через воду, росія втратить багато територій, тому що туди прийде вода. Вода прийде туди, де її не чекали. От очікують, що вона в одному місці прийде, а вона зовсім вже з іншого боку буде приходити, і вона буде приходити у певні міста, де води не було.

Зараз що відбувається, подивіться, з водою, і це буде продовжуватися і у 2024, і у 2025 роках, у 2026, і потім у 2026-2028 будуть великі землетруси по всій планеті. Тому ми зараз знаходимося в епіцентрі трансформації, і ми її проходимо. І кожен опиниться на тій території, де він має опинитися згідно з планом душі.

І Україна, якщо ми розглядаємо це з точки зору катаклізмів, - це прекрасна територія, тому що у майбутньому, коли на інших територіях будуть великі катаклізми, великі потоплення, в Україні їх не буде. Але в Україні війна, тобто Україна також проходить трансформацію, але іншу трансформацію, яку певні території не будуть проходити.

Тому, звичайно, у росії буде не тільки техногенна катастрофа, у них будуть й інші проблеми. У них будуть у певних місцях засухи, у певних місцях буде вода. І там буде тільки шматок, як я бачила, дійсно хорошої землі, але зараз на тій землі майже немає людей, тобто там знаходяться тварини, живуть, там просто ліси. Ось ці ліси будуть максимально збережені.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи Ізраїль відповість на атаку з боку Ірану.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи будуть блекаути.