Про це він розповів у своєму блозі.

«Перше – це взаємозобов’язання США і російської федерації про незастосування ядерної зброї, а також відновлення договору. Це означає, що все-таки росія боїться ядерної війни, ну, принаймні не хоче ядерного зіткнення безпосередньо із США. І все інше є блефом, бо вони не хочуть ядерного удару у відповідь, це їх непокоїть», - розповідає Олесь Доній.

Також, зазначає він, росіяни хочуть замороження війни по наявній лінії фронту, тобто мається на увазі, що певних цілей щодо територіальних надбань вони досягли. Можливо, міркує експерт, кремль хотів би більше, але поки вимагає замороження ситуації, очевидно, щоб території асимілювали.

Третя вимога, продовжує він, це референдум, навіть два: перший – загальноукраїнський щодо геополітичного напрямку, другий – це у 2040 році щодо майбутнього українських територій, які захопила росія. За словами ідеолога, тут треба звернути увагу саме на 2040 рік, це майже ті 15 років правління путіна і тривалості війни, про які він постійно і каже. Тобто, констатує він, путін планує і жити, і правити до 85 років, і навіть далі, він хоче ввійти в історії і побачити наслідки своїх дій, тобто знищення українства.

«І останнє – рф не буде проти вступу України в ЄС. По-перше, чому суверенна держава повинна взагалі когось питати, якусь там рф про вступ в інший союз? Але, бачите, для кремля надзвичайно важливо, щоб у них було право, що вони підтримують або не підтримують вступ України будь-куди. Ну, і НАТО тут нема, тобто залишається по поза дужками, що НАТО для росії неприйнятна, а вступ у ЄС без НАТО для України не означає систему захисту», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Доній – автор Концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн поспілкувалася зі свідомістю пригожина та розповіла, як створювалася ПВК «вагнер» та які у них плани на майбутнє.

Також Знай.ua писав про те, що Бондаренко розповів, чому Захід не збиває російські ракети.