Про це він розповів у своєму блозі.

«Вже є розрахунок на те, що Україна відіб'є цей наступ, впевненість зростає. Зараз з'явилася ще інформація про те, що Німеччина так само дуже активно комунікує із США і закликає невідкладно передати Україні не просто ракети до Patriot, а вслід за Німеччиною ще одну систему Patriot, і так само дуже активно комунікує з Францією і з Італією, аби Україна отримала ще один комплекс SAMP/T французько-італійського виробництва, який так само здатний збивати і балістичні ракети», - розповідає Олександр Мусієнко.

Тобто, стверджує експерт, наряду з тим, що триває така активізація по допомозі для України, зростає впевненість, що можна буде відбити російський наступ, сумніви уже потроху зникають, а далі можна буде задуматися бодай про локальні тактичні контратаки.

«А саме лівобережжя (ред. – Херсонщини) з цієї точки зору доволі таки непогано підходить. Що би не робила росія, у повній мірі вони не можуть обладнати і оснастити там такі ж захисні пропозиції, як вони зробили на Сході чи як вони організували на Запорізькому напрямку», - міркує Олександр Мусієнко.

Так само, додає він, чекаємо найближчими тижнями F-16 і, звісно, ППО до них, бо треба буде потужніше прикрити українські аеродроми, українські можливості для того, щоби у ворога не було шансів вражати наші нові винищувачі.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, чи варто розраховувати, що глобальний Південь перейде на бік України.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи надасть Захід Україні ракети для знищення Кримського мосту.