Про це він розповів у своєму блозі.

Передусім експерт згадує про нещодавню трагедію, яка сталася у Німеччині, росіянин убив двох українських військових, які проходили там лікування. На його думку, давно пора посилити візовий контроль і взагалі припинити видавати росіянам візи до ЄС, адже кремль не тільки воює з Україною на полі бою, ні, також іде інформаційна, психологічна, політична, дипломатична війна з Європою.

«Чи нація має бути відповідальною? Так, має бути, народ має бути відповідальним. Вони мають відчути наслідки і йти пробувати щось змінити у своїй країні, якщо хочуть, щоби до них змінилося ставлення у Європі. Ось що треба розуміти», - підкреслює Олександр Мусієнко.

А всі ці їхні «рускоговорящіє общіни», «сотруднічєства», євразійство та іншу маячню, стверджує експерт, потрібно викорінювати з європейських країн. І самі громадяни росії, констатує він, повинні зрозуміти, що вони мають колективну відповідальність за те, що відбувається, і агресивна війна проти України – на їхній совісті.

«Хочете щось змінити і ставлення до себе – уперед, змінюйте, забирайте путіна від влади, все це злочинне кодло і керівництво. Змінюйте свою країну. Давайте, у вас є шанс це зробити. Я ніколи не повірю, коли кажуть, що репресії, це неможливо. Все можливо, впав Радянський Союз, падала залізна завіса, все впало, працюйте на те, щоби впав путінський злочинний режим», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому заборона на виїзд закордон не поширюється на українських футболістів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко оцінив результати наступу рф та оборони ЗСУ.