«Моє мистецтво як будинок з багатьма кімнатами. У кожній з них міститься своя форма. Окремі кімнати займають екслібриси, мініатюри, пастелі, книжки, плакати, фотографії. Тут усе не випадково: кожна робота повинна мати свою драматургію, настрій. Так, як режисура вистави...», - прокоментував сам Стасіс Ейдрігевічюс.

На заході були присутні почесні гості, зокрема, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас, а також аташе з питань культури в дипломатичному представництві Литовської Республіки в Україні Томас Іванаускас.

Також на відкритті грав джаз у виконанні відомих литовських музикантів Людаса Моцкунаса (кларнет, саксофон) та Арнаса Міхалкенаса (піаніст, композитор, ударник).

Проєкт здійснюється за підтримки Посольства Литви в Україні та Литовського культурного інституту. Виставка працюватиме до 1 червня 2024 року.

Як повідомляв Знай.ua, Веселовська розповіла про українські театральні пошуки: корифеї проти авангарду.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Сільваші розповів про свої проєкти із синім кольором.