Про це він розповів у своєму блозі.

«Ось що за нісенітниця взагалі, подумав я. Ну, яке перемир'я? Ось як можна уявити перемир'я на час Олімпіади? Ну, у нас не Стародавня Греція, де під час Олімпіади всі війни закінчують. У нас це реальне поле бою, на якому, якщо ти не стріляєш у супротивника якийсь час, він просто переміщається, просуває техніку вперед, не лише зализує рани», – коментує Михайло Шейтельман.

На його думку, ця пропозиція Макрона мала б вигляд перемир'я Мінська-1, Мінська-2, тобто вони по нас стріляють, а ми тільки в ОБСЄ ходимо скаржитися на це, тобто справді нісенітниця.

Як зазначає експерт, йому ця ідея не подобалася, але вже і Зеленський заявив, що це звучить як нежива історія, що припинення вогню у нас уже було, і воно не дуже працює з росіянами, ризики залишаються, і ніхто не може гарантувати, що ворог не підійде з технікою ближче до наших позицій за цей час.

«От для мене це також звучало як нежива історія. Я боявся, що раптом там уже Макрон дотис на наших чи якийсь Захід дотис на наших щодо перемир'я. Ні, очевидно, цього немає, дотиснути президента нашого нікуди не вдалося або зрушити щодо цього, це чудова особисто для мене новина, що жодного перемир'я з росіянами не буде», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи могла б росія воювати без допомоги Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, кого путін готує собі у наступники.