Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, це навряд, і такої версії немає, патрушев старший не може бути наступником путіна через свій похилий вік. А от варіант із сином патрушева, міркує він, розглядати можна, у кремлі цілком можуть хотіти бачити його наступником.

«Але я хочу вам сказати, що путін не дурак. Він розуміє, що, хто б там не прийшов, кожен побіжить домовлятися з американцями або з європейцями», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Єдині, хто не підуть на співпрацю із Заходом, стверджує експерт, - це родина самого путіна. А відтак, міркує він, десь приблизно через 2-3 роки ми можемо побачити на політичній арені росії доньок путіна, він почне пропихувати їх до влади і створювати свою династію.

«Але хочу вас заспокоїти, що обов'язково історія путіна закінчиться громадянською війною і розколом російської федерації. Я хочу вас у цьому запевнити, і ви побачите, що це буде так. І Кавказ почне першим відділятися, почне Дагестан, Чечня, і потом далі підуть всі інші республіки», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Хлопчик, який втратив матір на війні, звернувся до Лубінця з проханням "розібратися" з бабусею-злодійкою: забрала всі гроші дитини Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому путін призначив білоусова замість шойгу.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи прийшов час міняти український уряд.