Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, шойгу – це війна наявними ресурсами в армії і наявними військовими частинами, що не вдалося, на щастя для нас, тобто в цій частині Україна дала відсіч. А білоусов, продовжує він, – це війна на перспективу, він – економічний стратег, відповідно, це перезапуск ВПК, виробництва, інший підхід.

«Тобто для нас він більш небезпечний на цій посаді, аніж салдофон шойгу. А це означає підтвердження моєї давньої тези, з якою півтора року тому багато хто не погоджувався. Отже, ще раз її озвучу: путін готовий до довготривалої війни. Я не уявляю, що він підпише будь-яку капітуляцію. Відповідно, поки він живий поки живий цей гад, війна триватиме», - пояснює Олесь Доній.

Принагідно ідеолог нагадує, що його прогноз – це 15-річна війна, уже 14 років, у жовтні путіну буде 72 роки, тобто ще 13 років. На його думку, тут не треба хапатися за голову, бо й останнім великим містом, яке звільнили ЗСУ, був Херсон, і це було півтора роки тому, тобто тенденції – повільний розвиток війни.

«Готуємося до довготривалої війни. Ви готові? Ви про це думали? Ви можете не думати, ви звичайний громадянин. У нас у більшості переважає тактичне мислення, не стратегічне. Проблема – влада про це наша не думає. От у чому проблема, що у неї немає стратегічного мислення, вона не мислить такими довгими категорії. Мислили – ухвалювали би інше рішення», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Головний продукт українців дорожчатиме щомісяця: витрати зросли у 4-5 разів В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Доній – автор Концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, коли американська допомога на повну запрацює на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Мартинова розповіла, чому «руского міра» так багато у Європі.