Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Якщо, коли вони були на своїй посаді, там відбувалась корупція, то вони повинні бути за це відповідальні. Чесно кажучи, я щось не розумію. А що, так можна було? Тобто вкрали і поїхали, потім живуть за кордоном. Що за маячня? Тим паче під час війни», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує він, у відставці Кубракова немає нічого поганого. До того ж, додає експерт, він давно вже говорить, що уряд узагалі потрібно перезапустити, так, багатьох міністрів потрібно замінити, тому що їхня робота не ефективна, вони могли на своїх посадах зробити набагато більше.

«І обов'язково нам потрібно сьогодні скорочувати кількість людей (ред. – міністерств), тому що ми витрачаємо величезні мільярди гривень, і поновити там усе, запустити процеси, щоб ми побачили дійсно ефективність від міністерств. Не штани протирати, а дійсно, щоби показували міністерства ефективну роботу», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує Міністерство аграрії і Міністерство екології, тут узагалі не зрозуміло, хто керівник і хто чим займається, наприклад, хто має давати дозвіл на вилов риби, люди дійсно не розуміють. Так, стверджує експерт, не повинно бути, кожен має виконувати свої функції, свою роботу, і тоді президент не надумає нікого звільняти.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, коли американська допомога на повну запрацює на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому у Грузії ухвалили закон про іноагентів.