Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я хочу підтримати Грузію. Я знаю, що сьогодні відбувається у Грузії. На жаль, мені дуже прикро, що сьогодні влада Грузії взагалі не думає головою. Але хочу сказати, що Україна вас підтримує. Я хочу сказати, що ми вважаємо, що Грузія – це наш улюблений сусід, і вважаємо, що шлях Грузії – це тільки Європа, і по-іншому не може бути», - зазначає Георгій Біркадзе.

А далі, переконаний він, ситуація буде відбуватися так: грузинський гордий народ знесе цього кремлівського посіпаку Іванішвілі і все це кодло з уряду. Експерт підкреслює, що Грузія завжди була і буде обов'язково незалежна, вільна і міцна, але, на жаль, зараз там хвора і дурнувата влада, це відчуття його не покидає всі ці роки.

Принагідно він пояснює, хто такий насправді цей Іванішвілі, адже це людина, яка має мільярди доларів, французьке громадянство і взагалі ненормальну позицію щодо самих грузинів. Зокрема, розповідає експерт, є відео, де Іванішвілі каже: «Ми винні, що показали грузинам, як класно живуть у Європі. Потрібно було не давати грузинам безвіз, потрібно було ізолювати Грузію і народ Грузії, і ми винні в цьому, що ми так зробили, що вони побачили життя».

«Він каже, що вони винні, що люди побачили краще життя. Хто такі тези роздає у своїй країні? Ми знаємо таких росіян, які так думають. Ця людина заробила гроші там (я маю на увазі Іванішвілі), тому він також думає так, як думають росіяни», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Солонтай пояснив, чому лісова галузь потребує децентралізації.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про істинні мотиви Сі Цзіньпіна.