Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я не хочу нікого образити, але хочу сказати. Коли ти и твоя родина отримуєте Оскар, ти виходиш і не кажеш ні слова про війну… Твоя країна напала на іншу країну, і ти слова жодного не сказала. У мене жодних коментарів нема. І я впевнений, що ця людина не зможе у жодному разі бути лідером. Лідером чого?», - коментує Георгій Біркадзе.

До того, підкреслює він, ми знаємо, що таке отримання Оскара, це подія, за якою слідкують мільйони людей, десятки мільйонів або й мільярди, і за такої можливості Юлія Навальна не сказала жодного слова про те, що її президент вбиває українців. Натомість, стверджує експерт, треба говорити правду, виступати з нею на мітингах, качати ситуацію у росії, а не жити спокійненько за кордоном, ні в чому собі не відмовляючи.

«А ця Маруся (ред. – Світлана Тихановська) з білорусі? Живе собі отак. Послухайте, йдіть займатися, починайте вербувати, починайте якусь підпільну історію. Я розумію, коли пройшов рік, а коли пройшло вже 5 років, цей вусатий тарган ще раз хоче бути президентом, і ви жодного двіжу не зробили… Про що йдеться? Чому? А тому, що немає Че Гевари, тому що немає лідера. Всі ці лідери за кордоном, от і все», - пояснює Георгій Біркадзе.

Наприклад, міркує експерт, той же Ходорковський міг би приїхати до легіону «Свобода Росії», ніхто не каже, що приєднуватися, брати участь, а просто приїхати. Це, стверджує він, була би зрозуміла історія, простий жест, який привернув би увагу багатьох людей до цих російських добровольців, вони захотіли би приєднатися, а якщо він би ще дав фінансування, то допоміг би реально.

Популярні новини зараз
Кінець скоро? Ліванська провидиця, що передбачила COVID-19, дала прогноз щодо війни в Україні ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять Продати земельний пай може не вийти: які умови ставлять українцям Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що французький посол забув на інавгурації путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман пояснив, чому жодне перемир'я на час Олімпіади неможливе.