Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, часто говорять, що Україна має бити по всіх об'єктах, як це робить росія. Однак, зауважує він, перш, ніж говорити про це, варто прочитати курс міжнародного гуманітарного права, хоча би основний витяг про злочини проти людяності, про те, як діють механізми, що можна робити військовим, а що не можна згідно з міжнародними конвенціями.

«Не можна вбивати цивільних, навіть якщо це ваші вороги, які вас ненавидять і які заохочують агресію. Якщо вони цивільні і якщо вони без зброї в руках на цей момент, ви їх можете ув'язнити, якщо в чомусь підозрюєте, і потім судити, але вбивати не можна, тому що є певні норми, є певні правила», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, Україна не завдає ударів по цивільних будинках, по площах міст, тому що й немає сенсу їх кошмарити, росіяни звикли жити у руїнах, хай їх спричинило підтоплення чи приліт, це без різниці і ефекту не дасть.

«Розраховувати на те, що ми посилимо, поглибимо їхню моральну кризу ударами, складно. Тому треба бити по військових об'єктах, треба бити по тому, що несе практичне навантаження: по НПЗ, по об'єктах промисловості, по об'єктах військово-промислового комплексу, аеродромах, військових базах, місцях скупчення сили, військ – це все має бути під ударом. І, безумовно, це буде мати як суспільно-негативний ефект, так і негативний економічний», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Кінець скоро? Ліванська провидиця, що передбачила COVID-19, дала прогноз щодо війни в Україні За шкалою від 1 до 12 – все катастрофічно погано: українців закликали роками терпіти відключення Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, навіщо насправді білоусова зробили міністром оборони росії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи перестане Іран допомагати росії після смерті президента Раїсі.