Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ця людина прийшла для того, щоб за офіційною версією провести аудит армії російської федерації, він економіст. Але він колись брав гроші у Держдепу і працював на таку організацію, як USAID. Він свято вірить у те, що можна поставити росію на успішні військові рейки та за рахунок цього вплинути на економіку росії. Перше питання: чия людина андрій білоусов – ФСБ чи Америки? Хто це?

Так, так, так, так, американський слід. Ви знаєте, у нього звання навіть є, має нагороди від американців, вони вже чимось нагороджували, якимись медалями. Так, так, так, так, дуже цікава історія виходить.

Розклад показує, що насправді шойгу взагалі вже зовсім не переймається війною. Як піде війна, йому абсолютно вже байдуже, тому що війна вже йде за інерцією. шойгу спантеличений лише одним питанням - утримати владу в країні, утриматися при владі в країні. Для цього він накопичив зброю, для цього він накопичив персональну армію, для цього він готовий будь-якої миті повалити всіх неугодних.

Тобто зараз фактично це угруповання всередині уряду росії зайняте лише проблемою власного виживання, власної безпеки та утримання влади. Проблеми війни їх взагалі не цікавлять. Всі ці розповіді про те, що там будуть якісь аудити, це все для мирного населення росії, яке все це слухає по телевізору.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Вони зовсім зараз змінили стратегічні завдання. У пріоритеті – не війна з Україною, у пріоритеті – поділ влади всередині росії. Оскільки на росію чекає дуже цікава історія, найближчим часом вже почнеться відділення, тобто вже до кінця цього року в росії має відбутися якесь відділення області, регіону. Тобто весь цей переворот почне здійснюватися в росії влітку.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи є ризик наступу на Київ.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи вже планується круглий стіл з Україною та росією