Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зараз росія так активно взялася за Харків, дуже сильно поспішає. Чому? У них змінився міністр оборони. Що відбувається зараз у тилу ворога?

Також ми ж казали, що буде і хаос, і трошки зміна позицій, тактик, тому що прораховували уже стратегії, нові будуть хитріші стратегії, в обхід, і зненацька будуть сильним потоком йти. Поки що Харківщину, Миколаївщину потрібно захищати. Харківщина, Запоріжжя, готується з різних напрямків, так по колу.

Ось цей наступ рф – це для них останній шанс перед тим, як їх світ всадить за стіл перемовин? Чому вони прямо от так сильно-сильно поспішають?

Дуже сильно хочеться їм ці чотири області, а то й п'ять. І коли буде круглий стіл домовлятися, більше ніби умов можна тоді.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

І, я бачу чітко, що буде Китай брати участь, головне слово за Китаєм. Пропонують багато Китаю і в бізнесі, виходить фінансова користь, вигода для Китаю. Ніби як от домовились: чим більше наступлять, встигнуть до цього саміту, перемовин, тим краще. Хоча Китай може трошки пригальмувати росіян.

Це така думка росії. А який результат з того всього буде для нас і для ворогів? Чи є у просторі вже якісь рішення?

Рішення є, готовий план завершення війни, заморозка, я би сказала, на деякий час. Ну, залишити за ними території, п'ять областей. Поки що для нас це неможливі, неприйнятні умови.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, чи буде іноземний контингент в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн попередила про провокації з боку білорусі.