Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи є можливість того, що французький легіон та іноземний контингент увійде як миротворча організація для захисту українських міст? Чи може бути такий варіант?

Цей варіант буде стовідсотковим. Це буде здійснюватись ось-ось, це кінець травня, червень. Ось це все розгортатиметься. Якщо це не справдиться наприкінці травня, це буде у червні.

Як це вплине на перебіг війни? Чи дасть це Україні якусь перевагу у боротьбі за нашу територію?

Обов'язково, звісно. Справа в тому, що вестимуться в червні переговори про зупинення війни, і все це пройде досить успішно. І присутність іноземного контингенту також відіграє свою роль.

Популярні новини зараз
Зливи, спека та торнадо: які катаклізми чекають Україну на початку літа Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає На ці картки пенсія не прийде: у ПФУ розповіли, як не залишитись без виплат Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка
Показати ще

Іноземний контингент буде гарантом безпеки? Тобто, вони будуть нашим щитом?

Безперечно.

І якою є ціна для України таких гарантій безпеки? Чому Європа вирішить ввести війська? Їм який зиск від того, що вони рятують Україну?

Європа не хоче загинути, і у Європі теж зараз точаться дуже сильні зміни. Ось ці всі глобальні зміни, що відбуваються у світі, не стосуються лише росії та України, вони загалом стосуються низки країн та Європи.

У Європі закінчився якийсь період, у Європі настає нове життя, і те, що було раніше, вже не повернеться. Йде велика зміна у свідомості, зміна курсу напряму. Подивіться, як різко змінилася Німеччина, як різко змінилася Франція. Тобто Європа обирає новий курс. Стара вже померла, і Європа боїться смертей, просто. Європа хоче захистити себе.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн попередила про провокації з боку білорусі.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи виб'ють ЗСУ окупантів із Харківщини.