Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ворог не полишає думки піти на Київ, і лінія фронту буде наближатися до Києва. Чи правда?

Ворог не полишає думки змінити будь-якими методами і військовим методом зокема владу в Україні. Тому вони йдуть у двох паралельних гілках: вони колихають військову ситуацію, і Туз мечів – щодо до Києва планують. Тобто це будь-які методи, які будуть шкодити Києву.

Повторити прохід і прорив такої довжини, як це було у 2022 році, наприклад, через сумський кордон… Ну, це не та історія. Знову ж таки, будь ласка, довіряйте ЗСУ врешті решт. Там інша історія з укріпленнями, кількістю бойових одиниць і людей на цьому напрямку. Рівно так же дуже важка історія і неочікувана зайти знову на Київ з території білорусі. Неочікувано застати всіх зненацька – ні, про це буде відомо.

Але думок про колихання Києва вони не полишають. Або внутрішньополітично, тобто нікуди не поділося розхитування політичного простору всередині країни, або ніби підтискування цього політичного розгону, ІПСО і ще військовими якимись діями, які можуть наганяти паніку. Тобто ось який план. Будь-якими методами дестабілізувати Київ, я маю на увазі як столицю, як державний апарат.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, чи планується вже круглий стіл з Україною і росією.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, чи буде іноземний контингент в Україні.