Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я не є адептом теорії великої змови про те, що ось двоє дідів домовилися і поділили, але, як в одному старому радянському анекдоті, «тенденція, однак». Тобто, коли щоразу повторюється одна й та сама історія, коли нам говорять одне, а на ділі відбувається інше… І, так, можна скільки завгодно розповідати про те, що неможливо будувати першу лінію оборони за кілька кілометрів від держкордону, але військові кажуть інше, що там цілком можливо це було робити», – коментує Андрій Золотарьов.

Інша річ, зазначає він, що, як кажуть, відпили, розпили, відкати – це наше все. У результаті ми бачимо, нагадує експерт, як зуби дракона звалені біля дороги, а російські бронетранспортери легко проходять кордон, далі пішим строєм, тобто багато питань.

«Так, є питання і до генералів, але є питання і до політичного керівництва, адже його завдання – бути в адекваті. А в мене таке відчуття особливо останній місяць, що американська, європейська преса підносить ватку з нашатирем, намагаються привести до тями», - підкреслює Андрій Золотарьов.

На думку гостя програми, із Зеленським трапилася типова президентська історія в Україні: він опинився у теплій інформаційній ванні, коли йому доповідають одне, а насправді все виявляється інакше.

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 25 червня Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе назвав досягнення і провали 5-річного президентства Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи могла загибель Раїсі бути вбивством.