Аналогічне опитування КМІС уже проводив 12-16 жовтня 2023 року, це ж опитування відбувалося впродовж 23 квітня-1 травня 2024 року.

Участь взяли 804 респонденти старші 18 років з усіх районів столиці, які тут на цей момент проживають і зареєстровані. Наразі не йдеться про реальні вибори із реальними кандидатами у боротьбі за крісло мера, але кияни мали змогу обрати одного з 9 потенційних або ж запропонувати свій варіант.

опитування КМІС 23 квітня-1 травня 2024 року
опитування КМІС 23 квітня-1 травня 2024 року

З опитаних респондентів 30% не визначилися, кому би віддали свій голос, але загалом результати такі: найбільша підтримка – В. Кличко (30% серед усіх і 52,5% серед тих, хто визначився), з однаковим рівнем підтримки йдуть М. Порошенко (5,7% і 9,9%), М. Томенко (5,6% і 9,7%), далі О. Доній (1,5% і 2,6%) та інші кандидати.

Порівнюючи результати цього опитування із попередніми, можна помітити, що загалом рейтинги практично такі ж самі, окрім двох винятків. Зокрема, рівень підтримки І. Верещук знизився з 9,9% до 3,8% серед тих, хто визначився, а також більше киян почали обирати «іншого» кандидати (свій варіант) – з 3,2% до 10,4%.

Популярні новини зараз
Які вхідні дзвінки повинні налякати вас: ці цифри "нічого хорошого" не несуть Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що не так із обороною Харківщини.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів про несправедливість економічного бронювання.