Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Вони вже не б'ють у Київ, марно. Розумієте, як це класно працює? Сенс витрачати ракету, якщо її все одно зіб'ють? Ще тижнів зо два до цього саміту (ред. – у Швейцарії) буде важко. Будь ласка, бережіть себе, будьте акуратні, будьте обережні, якщо ви вирішили там залишитися. Але після саміту все заспокоїться.

Чому не спрацювали так укріплення, як на це розраховували дивані експерти?

Тому що справді їх не зробили. Я можу навіть без ясновидіння сказати. Ряд моїх друзів перебуває на передовій, вони так і кажуть. І вони кажуть мені, що можна було зробити краще, але…

Таке відчуття, ось великий захід, різні великі івенти, людський фактор. Непроконтрольований людський фактор. Бардак у системі сам собою. Тут ми вкрадемо, тут вдамо, що не було. Вони просто не підготувалися достатньо, а було 2 роки.

Популярні новини зараз
Українцям роздадуть шалені гроші: хто може отримати Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

І насправді не так багато залежить партнерів, можна завжди знайти якогось попередника, який не зробив, а від самих людей. Тобто сама система оборони потребує реформування, реформування зон відповідальності і того, як там відбувається. Радянська система з прапорщиками, які кричать матом і дають так завдання, йде в небуття. Правильна постановка завдань дає результат. Неправильна постановка завдань, коли відповідальні всі і ніхто, не дає результату.

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан заявив, що всі ці кадрові зміни в росії не просто так, путін боїться.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, хто вирушить слідом за Раїсі - Кім Чен Ин, Сі, лукашенко чи путін