Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Дуже серйозна ситуація зараз у росії. Ми побачили, як посунули Шойгу досить ювелірно, але зрозуміло, що такі зміни не є просто кадровими, це зміни впливів. Про що вони можуть говорити?

Ми вже говорили колись про те, що квітень, травень, це навіть із березня, починаючи з кінця березня, – це час трансформації росії, і це саме те, що ми зараз спостерігаємо. Ми припускали, що це буде тоталітарний режим, новий тоталітарний режим, і це точно відбувається.

Давайте розшифруємо те, що відбувається. По-перше, своїми словами та супроводом музичним все вказує на те, що Гундяєв помазав на царство путіна. Про це ж нам говорить те, що відбувається в Китаї, тому що делегація ця величезна в Китаї, де його там благословляють, - це явно поїздка не за тим, щоб підписати договір про хрящі або що там росія постачатиме до Китаю. Це було зроблено, щоб отримати грамоту на князювання, ось він її отримав.

Саме тому відбувається те, що відбувається. Він прибрав Патрушева, відповідно, це один із варіантів, хто міг поставити під його сумнів. І, відповідно, Шойгу, під яким виросла армія за останні 2 роки. Тому Патрушев пішов, а щодо Шойгу та генералів, то зараз усі тямущі випалюватимуться, щоб послабити армію.

Популярні новини зараз
Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

Це, до речі, теж цікавий фактор, який говорить про те, що не буде і не налаштована росія на «воювати», вона налаштована на те, щоб зупиняти війну.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya заявила, що після глобального очищення на планеті розпочнуться такі події, які швидко припинять війну.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, хто вирушить слідом за Раїсі.