Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Аварія сталася не просто так. До цієї аварії було докладено зусиль. І найголовніше – хто доклав. І там не одна сторона, мені здається, але це ще під питанням. Хто доклав зусиль до цієї аварії, що стосується ось президента Ірану, вони докладатимуть зусиль або ж докладають зараз і до кремля.

Чи спрацює цей алгоритм зараз до партнерів Ірану – наприклад, Китай, Корея, білорусь, можливо, кремль?

Так. Ось ті, хто у співдружності з ними, хто входить до цього угруповання, - так. Вже є жертва, ніби вона є. Ну, подивимося, потенційно, але жертва така, знаєте, ще може якось вивернутись.

А давайте по одній карті зробимо розклад: лукашенко, путін, Сі Цзіньпін або, наприклад, Кім Чен Ин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше ТЦК отримали офіційний дозвіл запихувати чоловіків в автобуси – є певні умови Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Кім Чен Ин тут одразу відпадає, тут ілюзія йде. Щодо Сі Цзіньпіна, він піде, але мені він здається, він пізніше піде, тут карта вибору, ще може попрацювати. Давайте скажемо так, що карта вибору, що він може ще попрацювати, тут 50 на 50.

лукашенко, ось цікаво, йому весь час випадає Туз кубків. Мало того, що у нього проблеми зі здоров'ям, таке враження, що його труять, або отруять, або підтруюють. Ну, ось таке щось. Тут ніби однакові позиції що у фігури путіна, що у лукашенка.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya заявила, що після глобального очищення на планеті розпочнуться такі події, які швидко припинять війну.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, навіщо насправді білоусова зробили міністром оборони рф.