Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Те, що переговори йдуть закулісні, неформальні, цього факту заперечувати не буду, інша справа те, що поки що не склалися передумови. Зрозуміло, був розрахунок у тому, що економічний крах, санкції, поразка, невдачі на фронті підштовхнуть росію до зміни позиції. Так не сталося», - пояснює Андрій Золотарьов.

Але й для України, констатує гість програми, незважаючи на проблеми з мобілізаційним ресурсом, з постачанням боєприпасів, озброєнь, ситуація на фронті все ж таки не є критичною.

«Інша справа те, що ось війну починають, коли хочуть, а закінчують, коли можуть. Ось цей момент виснаження сил сторін поки не проглядається, а отже, з урахуванням усіх факторів, бойові дії продовжуватимуться. Так, є ті, хто говорить про те, що війна може закінчитися раптово, але я поки що такої перспективи не бачу», - розмірковує Андрій Золотарьов.

Тому, констатує він, поки що спостерігаємо те, що спостерігаємо. З іншого боку, нагадує експерт, не можна забувати про ризики для Донбасу до осені, якщо росіяни рухатимуться такими темпами на Покровському напрямку. І ключове питання, додає він, полягає в тому, як ідуть справи з резервами, з мобілізацією та пов'язаними з нею скандалами.

Популярні новини зараз
Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що потрібно ЗСУ для повної ізоляції Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Буряченко пояснив, як зробити з українських регіонів злагоджений організм.