Про це він розповів у своєму блозі.

«Ну, ви ж розумієте, що головне ж – пробити. Так, завжди головне пробити оборону, я маю на увазі наших партнерів. Спочатку ми вмовили їх давати нам HIMARS, артилерію, ми все це тисячу разів повторювали, потім танки, F-16, Mirage, літаки шведські радіолокаційної розвідки вже тут на всю вивчають і скрінять небо. Ну, там уже й територія росії», - наголошує Михайло Шейтельман.

А далі, розмірковує він, Кулеба полетить у США, зустрітися з Блінкеном і скаже, що ми поважаємо їхню позицію, але москва – це складе утворення, є так звана Нова москва, регіони, які включили при Собяніну, це ж не історична москва, і нам дозволять по них бити. І так ми, констатує політтехнолог, поступово на район за районом отримаємо дозвіл у Блінкена та Байдена, а там уже і Червона площа не за горами, і сам кремль зовсім поряд.

«І так далі, і так далі, і так далі, я думаю, що й понесеться. І далі вже розпочнеться вивчення путіна. Так, по путіну можна? Ні, весь путін не можна. А ось сюди? Ну, тут м'яко, тут можна. Так що, я думаю, якщо серйозно, що ці слова, що по кремлю не можна, це і є удар по кремлю, це і є удар у серце кремля. Типу, так, хлопці, у нас є червона лінія, але це буквально червона стрічка ваших цих Спаських веж і не більше», - стверджує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що третього тижня червня росіяни щось готують на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, навіщо Україні багато договорів щодо гарантій безпеки.