Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи справді кадирівці зайшли до Рижівки?

Вони знищені. Але я не бачу, щоби це були кадирівці, це, найімовірніше, інші російські, не кадирівці. ДРГ, хтось спробував зайти на якусь територію Сумської області, був знищений. Але не кадирівці, кадирівців немає, 100% немає. Тут обман іде.

Наразі росія зменшила частотність обстрілів Сумської області, прикордоння. Чому?

Це якось пов'язано, мабуть, із ударами по Білгороду, Білгородській області, те, що українські Збройні сили завдають туди ударів. Вони бояться, я так розумію, що удари завдаватимуться і звідти, звідки вони обстрілюють Сумську область. Тому від гріха подалі вони трохи заспокоїлися.

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Чи відступатимуть вони взагалі від Сумського напрямку? Адже вони постійно там збирають контингент, чим дуже сильно хвилюють місцеве населення.

Весь час показана карта, що агресор може з'явитися на території… Вони якоюсь хитрістю тут беруть. На території Сумської області якось з-під землі.

Коли був розклад по Часовому Яру, я попереджала, що там рашисти можуть зайти в тил нашим українським Збройним силам, і вони справді намагалися зайти в тил якимись трубами, трубопроводом якимось. Ось і тут залишається та ж небезпека, зайти, з'явитися, ніби з-під землі, це щось пов'язане, мабуть, із трубопроводами.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що третього тижня червня росіяни щось готують на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, коли буде закон про демобілізацію.