Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зеленський зробив дуже класний коментар. Він сказав, що не проти, якщо в Україну висадяться союзні війська, як колись у Нормандію. Що стояло за цією фразою?

Ми зараз здебільшого говоримо про хоча би перший крок у вигляді інструкторів з можливістю розводити дискусію з цього питання трохи надалі.

Якщо ми прослідкуємо динаміку щодо того, того як Європа і як наші союзники ухвалюють рішення, то ми побачимо певну тенденцію. Ні, ні, ні, ніколи не дамо Abrams, дискусія, дискусія, дискусія – Abrams; ніколи не дамо F-16, дискусія, дискусія, дискусія – F-16; ніколи військ НАТО не буде в Україні, дискусія, дискусія, дискусія – інструктори хоча б, потім продовження дискусії.

Чи володіє Зеленський якоюсь інформацією по Верховній жриці? Так, якоюсь прихованою інформацією Зеленський володіє, але все ще ми говоримо про дискусійний перший етап у вигляді хоча б інструкторів на території України.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати Пенсіонерам дадуть надбавку у липні: розмір "бонусу" та категорії щасливчиків Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю
Показати ще

І це питання ставилося, воно кайфове і достатньо реальне. Бо я його передивлялася тоді і передивляюся зараз, це доставка певних грузів прямо до лінії фронту не нами, а союзниками. Оце також дуже така суттєва штука. Тобто в тебе немає довозу суто до кордону, а далі перевантажуйте і везіть, як хочете, от прямо напряму проїхали і капець. Типу німці взяли своє і привезли прямо на фронт. Ще отакий варіант, це як певна сходинка для того, щоб далі продовжувати дискусію щодо знаходження тут потенційно (явно не в цьому році, але коли-небудь) військ НАТО.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, коли буде закон про демобілізацію.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи справді кадирівці були в Рижівці і чи підуть знову.