Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

За нами хтось стоїть. На випадок, якщо на Київ, на Київщину підуть, хтось уже за спинами приготувався. Це авіація передусім. З Євросоюзу декілька країн, десь три, які мають план на випадок, якщо активно підуть. Я бачу, що росіяни хочуть через деякий час знову активно піти на штурм України.

Польща на старті, дуже активно підготовлена Польща. Король набирає сили, це поляк, Дуда, він готується прямо до бойових дій. А от поляки не хочуть там кіпішу з боку росії.

То вони будуть воювати на нашій території?

Як піднімають… Взліт авіації, у них літаків є немало. Авіація, потім військові до нас через кордон. росія не очікувала на цей крок від Польщі, хоча пропонували великі гроші. Не домовилась Польща з ними, Польща не з ними. Погрози будуть скоро Польщі, полякам. Знову у Польщі будуть якісь події, запущені люди, якісь такі сценічні вистави, залякування.

Популярні новини зараз
Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

Україна йде до верху, з'являється все частіша веселка. Я думаю, що Україна на коліна не стане. Ніхто не очікував, що настільки незламний дух українців, все більше відраза йде до російської мови, а українці не здаються.

Як повідомляв Знай.ua, Гай розповіла, чи зможе Україна обійти підступні плани Угорщини.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи висадяться в Україні союзні війська, як свого часу у Нормандії.