Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«У когось є бажання керувати процесами в НАБУ так, що сам несе жодної відповідальності. Тобто папери не підписуєш, сам нікого не призначаєш, але хтось тобі не сподобався – він відразу поганий, тобто розганяється, ведеться медіакампанія. Я подивився двогодинну передачу Бігуса, і наприкінці другої години Бігус каже, що взагалі це не його переписка. Тож, якщо це не його переписка, навіщо на нього виливати таку кількість бруду?», - розмірковує Давид Сакварелідзе.

За словами гостя програми, Углава 9,5 років бездоганно працював, будував НАБУ, не було жодного питання до нього, і зараз НАБУ – один із найсильніших інститутів, який нічим не забруднений і більш-менш ефективний, який відповідає запитам. На його думку, не можна знищувати репутацію людини, яка робила багато корисного для країни.

До того ж, розмірковує ексзаступник генпрокурора, звучить як маячню, що Гізо, який сам ініціював цю справу, разом із фігурантом цієї справи створює телеграм-чат і переписується про поточний стан кримінальних справ НАБУ. Якщо вже за це взятися, стверджує він, то по телефону ніхто нічого не зливатиме, можна просто до когось прийти, усно розповісти і далі передати інформацію.

«Якщо Гізо Углава хотів би злити інформацію наближеним, знайшлися б люди і знайшлися б методи злити цю інформацію або взагалі не зареєструвати ту кримінальну справу, яку він особисто зареєстрував і вів», - підсумовує Давид Сакварелідзе.

Популярні новини зараз
Окупанти продовжують принижуватись перед Китаєм: тепер готові продати стратегічну територію Потрібно терміново нести документи: українським пенсіонерам дозволили у червні "відновити" виплати За шкалою від 1 до 12 – все катастрофічно погано: українців закликали роками терпіти відключення На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, як давно у Європі почалися тенденції до перемоги правих партій, які проти допомоги Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Романенко розповів, чому Україні лише зараз дозволили бити по росії.