Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

Поки, констатує гість програми, немає грузинського Зеленського, але насправді на нього багато хто чекає, грузинське суспільство чекає. Проте, розмірковує він, нового лідера після Саакашвілі не з'явилося, це важкий процес, тому що опозиція відірвалася від сьогоднішнього грузинського контексту, від молоді, від її руху, між ними розлом і цю дистанцію треба скоротити.

«Можливо, вони нададуть свої політичні платформи тим молодим людям, які зараз на вулицях, які протестують, щоб якось синхронізувати. Тому що, якщо ці два компоненти соціального пласта не знайдуть спільної мови, то перемоги не буде, звісно, ​​це є критично важливим. Це Міхеіл добре розуміє, і зараз не можна заважати цьому процесу», - стверджує Давид Сакварелідзе.

Хоча, додає ексзаступник генпрокурора, у партії Саакашвілі теж багато молодих хлопців, вони вже досвідчені, вони вже багато років стоять також на вулиці, вони побували у в'язницях, їх били, шантажували тощо, вони пройшли пекельними колами. Тому, констатує він, потрібен синтез політичних сил.

«Є величезний політичний слон, так би мовити, Міхеіл, політичний лідер. Є величезний політичний клас Іванішвілі з його прихильниками, з його впливом, з його фінансовими ресурсами, його картелем, який він збудував і перетворив на держапарат. І в цей час, щоб народився третій потужний пласт, який відсуне цих двох, розкидає і візьме владу, ну, дуже важко», - пояснює Давид Сакварелідзе.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити зі своєї кишені: водоканальники попередили з приводу лічильників Щоб розраховувати на субсидію потрібно заплатити: яка остаточна сума Як зменшити платіжку за світло, користуючись бойлером – українцям дали дієві поради Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сакварелідзе прокоментував звинувачення заступника директора НАБУ Гізо Углави у зливі інформації.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як розширити плацдарм ЗСУ у Кринках.