Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, нові санкції США проти російської біржі та IT-системи викликали прямо сказ у Медведєва. Зокрема, розповідає він, Медведєв заявив, що настав час реагувати і відповідати, треба завдати шкоди економіці, благополуччю, енергетиці, промисловості, банками, владі Заходу, а ще підняти там рівень злочинності і закидати медіаполе ще більшою кількістю фейків.

«Тобто друга людина в російській ієрархії наказує росіянам, своїм підлеглим. Каже, значить так, гадьте чим можете. І цього тижня теж я наводив приклади того, що якийсь росіянин намагається підпалювати автобуси у Празі, найняті росіянами молдавани викладають якісь труни у Парижі, хтось намагається зіпсувати якийсь завод, щось підпалити», - розповідає Михайло Шейтельман.

І в цей же час, повідомляє він, лише 10-15% відмов у шенгенській візі росіянам, не 98% відмов, а 10-15%, що дивно у цьому контексті, адже росіянам прямо сказано шкодити всім країнам, які запровадили санкції.

«Як можна бути розумною людиною, яка сидить у Єврокомісії, у Європарламенті, і допускати спокійно так після цього підлеглих Медведєва до країни? А журналісти? Ось як можна спокійно пускати якихось російських журналістів на якісь заходи на кшталт Канського фестивалю? Вони ж приїхали підпалити килимову доріжку за наказом Медведєва. Мені здається, доступ росіян має бути у вигляді винятків і лише тих, хто прямо сказав: «Я не виконуватиму наказ Медведєва», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Українців змусять платити за власні заощадження Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, що робити з людьми, які не хочуть воювати.

Також Знай.ua писав про те, що Співак оцінив рішення влади тримати на радарі військовозобов'язаних.