Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Коли ти на межі життя-смерть, повертаєшся, у тебе всередині образа, розчарування, я не розумію, чому я ризикую життям, а ось ці ось… Не можна людину, яка повернулася зі стану на межі життя-смерті, а часто за цією межею, у нормальне суспільство, і щоб він був нормальним», - стверджує Олександр Новохатський.

А те, що на вулицях витворяють представника ТЦК, усі ці скандали за їхньої участі, наголошує гість програми, це називається кримінальним злочином, викраденням людей, пограбуванням, незаконним затриманням людей. Проте, констатує він, мобілізація так не відбувається, мобілізація так не діє.

«Гірше того, вони виходять за рамки морально-етичних настанов, які в нашому суспільстві прийняті. І вони пожнуть велике лихо, вони пожнуть велику бурю», - наголошує Олександр Новохатський.

Як він пояснює, представники ТЦК із цією поведінкою, скандалами поставили себе в опозицію до людей, які їм нічого не винні і нічого не зробили, це неправильні моральні настанови. Проте, констатує експерт, ми маємо частину людей, яка не воюватиме, так і розраховувати на них на фронті не потрібно, можна ж їх використовувати по-іншому, наприклад, в економіці.

Популярні новини зараз
Окупанти продовжують принижуватись перед Китаєм: тепер готові продати стратегічну територію За шкалою від 1 до 12 – все катастрофічно погано: українців закликали роками терпіти відключення Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сакварелідзе прокоментував звинувачення заступника директора НАБУ Гізо Углави у зливі інформації.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, хто допоможе Україні у разі посиленого наступу рф.