Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Який результат такого головування буде для Угорщини і окремо для України?

По-перше, це конфліктна історія всередині Європейського Союзу. Тобто Угорщина у будь-якому разі від свого головування отримає менше, ніж вони б хотіли. Чому вони отримують менше, ніж хотіли? Тому що втикаються у Лицаря мечів – якісь агресивні реакції на якісь їхні ж дії, їхні заяви.

Причому у мене випадає для них карта ностальгії, тобто ми таке вже бачили. Можливо, під час їхнього головування будуть зроблені заяви або, знову ж таки, будуть якісь протестні ноти, оці всі штуки, які будуть націлені на додатковий тиск на Угорщину. Тобто Угорщина намагається тиснути, і на неї намагаються тиснути.

Як це буде для України? Для нас це буде більш серйозне планування якихось своїх дій, пропозицій, заяв, вимог, прохань, оцього всього. Тому що у нас деякі процеси можуть тупо бути заблоковані, причому заблоковані у контексті шантажному. Це про шантаж, це про тиск. І ми будемо шукати варіанти і продумувати, де ми маємо важіль тиску або кого ми можемо попросити на тиск у відповідь.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Відключення газу: які будинки залишаться без постачання
Показати ще

Словом, на це випадає перевернутий світ, тобто єдності і гармонії не передбачається.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн заявила, що після війни російського прапора над Кримом не буде 100%.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла про сумну долю Кримського мосту.