Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Якою ви бачите долю Криму?

У мене була інша колода карт, там на карті було три прапори. Тут таке враження, що Крим український, але разом із кимось, під двома чи трьома прапорами.

Чи може бути Крим автономною республікою, але у новому статусі?

Показано, що це Крим, це Україна, так. Ну, ось який статус, так, незрозуміло, я не можу зараз сказати, який. Я навіть не можу сказати, автономність чи ні, показує «так», але тут ніби два господарі у нього – Україна та ще хтось.

Популярні новини зараз
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Українців змусять платити за власні заощадження
Показати ще

Я хочу сказати, якщо у когось думка виникла, що це росія, це не росія однозначно, це 100% не росія. Тут ніби три сторони. Україна сама по собі, є ще дві сторони, які ведуть посилені переговори і з країною-агресором, я так розумію, і між собою.

Це може бути Туреччина, Великобританія, США?

Туреччина – так. Туреччина, карти кажуть, із самого початку, на нього дуже давно претендує. Так, однозначно Туреччина. Британія? Ну, я так розумію Британія – теж так, це розміщення, я так розумію, своєї морської бази там, так, потужної великої морської бази. США? Ні, я сказала б, ні.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, хто допоможе Україні у разі посиленого наступу рф.

Також Знай.ua писав про те, що Гай розповіла, чи Україна зможе обійти підступні плани Угорщини.