Про це він розповів у своєму блозі.

«Південна Корея – справжня наддержава. І ця Південна Корея, наддержава, ухвалила рішення, схоже, постачати зброю Україні. Чому так? Тому що для південнокорейців Кім Чен Ин – не комічний карлик, який стріляє з гранатомета у власного дядька, ні. Для Південної Кореї Кім Чен Ин – це як для нас путін», - наголошує Михайло Шейтельман.

За його словами, Кім Чен Ин – це такий самий кривавий карлик, маніяк-вбивця, який тримає руку на ядерній кнопці, так само, як путін для нас. І коли росія вирішила вписатися за Північну Корею, допомагати їй всіляко, стверджує експерт, Південна Корея почала її сприймати як ворога, як ми сьогодні сприймаємо Іран.

Тому, констатує він, Південна Корея тепер готова нам більше допомагати у війні з росіянами. Вони розуміють, пояснює експерт, що кожного разу, коли ми знищуємо російського солдата, ми рятуємо південнокорейця, коли ми підриваємо російський танк, ми рятуємо південнокорейців.

«От так путін усіх переграв, тепер на нашому боці воює Південна Корея. Що ж буде, якщо Північна Корея все ж таки вирішить направити північнокорейців по-справжньому сюди на фронт? Я думаю, до нас приїдуть південнокорейські помічники, інструктори разом із французькими», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ Танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що боятися ядерної війни з росією не варто, оскільки всі її погрози – це блеф.

Також Знай.ua писав про те, що Росс заявив, що у липні на фронті буде особливо спекотно.