Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що чекає на Ле Пен? Чи прийде вона справді до влади?

Зараз боротьба, плани, як прийти до влади… Зараз у неї, я б сказала, мало шансів, але все одно… Є надія все-таки на те, що Франція може впоратися із цією ситуацією. За умови, якщо вона ухвалюватиме рішення швидко і зараз.

Чи може стати Ле Пен аналогом Тихановської і поїхати до росії у разі поразки для того, щоб створювати альтернативну владу, альтернативний уряд Франції?

У росію навряд чи, тут карта пасиву. Але якісь приховані події вивести – так, якісь приховані дії, погані події.

Популярні новини зараз
Жінок не випускатимуть за кордон? Кому з українок потрібно терміново прийти до ТЦК За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів В Україні пенсіонерам дозволили відмовитися від виплат: у чому суть "маніпуляцій"
Показати ще

У Європі зараз неспокійно, чи ще будуть провокації політичні, революційні з подачі росії у наших партнерів?

Загроза терористичній діяльності, загроза мирному населенню, загроза матусям та дітям. Причому це небезпека у пересуванні, у переміщенні, я весь час це говорю. Тут Двійка, очі зав'язані. Все-таки є надія, що служби безпеки в європейських країнах зможуть впоратися з якимись діями. Але є небезпека, що вони щось проґавлять, тобто загроза мирному населенню, звичайному населенню європейських країн досить висока.

Розумієте, Європа сама винна… Те, що стосується України, нам їздять постійно по вухах, намагаючись нас зламати шляхом кремлівської пропаганди. Те саме Європа, теж саме в Європі.

Як повідомляв Знай.ua, Росс заявив, що у липні на фронті буде особливо спекотно.

Також Знай.ua писав про те, що Гнатюк повідомила, які дні липня найбільш небезпечні щодо ракетного обстрілу.