Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Так, там дуже складна ситуація. Так, зараз полегшало, бо почало надходити озброєння, боєприпаси… Але головна проблема – у нас не вистачає людей. Все це не ефективно. Тобто мобілізація, закон, який ухвалила Верховна рада, не ефективний», - наголошує Олександр Кочетков.

Він констатує, що росія значно ресурсніша, вчетверо як мінімум, ніж ми. Так, додає експерт, у них теж проблеми з рекрутингом, вони вже вдвічі підняли ціну за підписання контракту, тобто люди, які за 1000 доларів готові були воювати, вже практично вибиті там, але все одно у них багато людей продовжують іти в армію.

Тому, пояснює він, якщо ми не змінимо взаємовідносини суспільства і влади, якщо ми рішучим чином не почнемо наводити те, що називається справедливістю щодо до війни, до доходів, до всього нашого економічного, суспільного, політичного життя, то на нас чекають вкрай складні проблеми.

«Бо, як у спорті кажуть, у бою двох добрих боксерів програє більш маленький. Ми – маленький боксер, і тому маємо діяти креативно, винахідливо. І в цьому разі я кажу про те, що ми повинні діяти чесно і морально щодо ряду речей, інакше суспільство не відчує тієї єдності з владою, яка була на початку війни. І саме ця єдність забезпечила те, що нам удалося відстояти Київ, удалося відбити ті території, які ворог спочатку захопив», - пояснює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" У Києві хочуть переглянути тарифи на опалення: скільки доведеться платити Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи справді Трамп готовий торгуватися з путіним за українські території.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чи зможе Орбан влаштувати переговори між Україною та росією.