Про це він розповів у своєму блозі.

Раніше, нагадує експерт, путін виступав у своєму МЗС і заявляв, що його умови для переговорів – це Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області, а також відмова від вступу до НАТО. Але на саміті в Астані, зазначає він, путін все це перекреслив і раптом згадав про Стамбульські домовленості.

«У Стамбулі переговори були, а домовленостей не було. Отже, Стамбульські домовленості залишаються на столі, каже путін, вони можуть бути покладені в основу продовження цих переговорів. Як ви продовжите переговори, які закінчились у травні 2022 року? Сядемо такі: а, так, ми ж у травні 2022 року добре сиділи, давайте ще каву замовимо та знову посидимо…», - коментує Михайло Шейтельман.

Як він пояснює, у березні 2022 року нас влаштовували якісь розмови, бо росіяни стояли під Києвом, під Харковом, Миколаєвом, Сумами, скрізь. А зараз, наголошує політтехнолог, ми їх розбили, і тому розмови нас уже не цікавлять.

«Вибачте, так не буває в політиці. Весь час треба виходити з того, що є, а не того, що було з вами 2 роки тому. А це згадала бабця, як дівкою була, вірніше згадала дівка, коли бабки в нього були. Бабок тепер у нього також немає, нічого в нього тепер немає. Які стамбульські переговори? Що він взагалі несе?», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман заявив, що лукашенку, очевидно, дали завдання створити видимість активності на кордоні.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про пастки: «Харківщина, Донеччина, Часів Яр – дуже складно».